Ki vagyok én? Nehéz erre válaszolni. Sok szerepet játszottam és játszom most is az élet színpadán: nő, anya, munkatárs, barát, rokon és még sok más. Szívem mélyén még ott él gyermek-önmagam. Legyünk barátok! A barátság az egyik legnagyobb ajándék, amit adhatunk.

Ezt a honlapot azért készítettem, hogy itt közzétegyem azokat az úgynevezett rajongói videókat, amelyeket 2007. augusztusa óta készítek elsősorban a Csillagkapu és a Csillagkapu: Atlantisz TV-sorozatok alapján. Néhány egyéb film, vagy sorozat alapján készült videó (pl.: Merlin BBC) is található az oldalon. Jó szórakozást ! Minden visszajelzésnek örülök. :)

A képekhez, filmekhez, hangokhoz, valamint a videókhoz felhasznált zenékhez fűződő jogok az eredeti jogtulajdonosok birtokában vannak, én nem rendelkezem velük. Hiszem, hogy felhasználásukkal senkinek sem ártok. A videókat a sorozatok iránti rajongás ihlette és tisztán a szórakoztatás a céljuk.

Kérlek, ne töltsd fel ezeket a videókat a YouTube-ra, a MySpace-re, a Facebook-ra, sem más honlapra vagy fájlmegosztó oldalra a megkérdezésem nélkül. Köszönöm!

Szeretettel: Valika :)